UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

YourMama

Treeni raskauden jälkeen

Oman kokemuksen ansiosta tiedämme, miltä keho tuntuu raskauden jälkeen. Siitä syystä Elinillä ja Annalla oli aito kiinnostus luoda tällainen konsepti muutama vuosi sitten. Kaipasimme palvelua, joka sisälsi sekä yksilöllisen osan että ryhmätreeniosan samanmielisten kanssa. Tästä syystä esittelemme ylpeästi laatimamme konseptin YourMama – Äideille, jotka haluavat rakentaa vartalonsa sisältä ulos!

Kurssimme

Kurssit järjestetään Pohjanmaalla. Uuden kurssin alkaessa tietoa löytyy kotisivuiltamme Ajankohtaista -linkin alta sekä some-kanaviltamme.

YourMama peruskurssi

(Max 8 osallistujaa/ryhmä)

YourMama peruskurssi kohdistuu äideille, jotka ovat synnyttäneet lapsen/lapsia viime vuoden aikana tai aiemmin, mutta eivät ole päässeet alkuun.

Järjestely:
  • Luento ja johdanto
  • Yksilöllinen fysioterapiatutkimus (tarkistetaan mahdollinen vatsalihasten erkauma, ryhti, anatomisia poikkeuksia ja keskustellaan muista ongelmista)
  • Treeni kerran viikossa 10 viikon ajan
  • Treenien välissä: kotiläksy videotiedoston kautta sekä henkilökohtainen treeniohjelma
  • Yksilöllinen fysioterapiatutkimus selvittääkseen edistyminen ja harjoittelun jatkumisen tarve

YourMama 2.0

(Max 8 osallistujaa/ryhmä)

YourMama 2.0 kohdistuu äideille, jotka ovat suorittaneet YourMama peruskurssi tai synnyttäneet jonkin aikaa sitten. Mikäli peruskurssi ei ole suoritettu, sinun pitää läpikäydä fysioterapiatutkimuksen Elinin kanssa tarkistaakseen, että olet valmis suorittamaan YourMama 2.0.

YourMama 2.0:ssa treeni kehittyy ja tavoitteena on, että pystyt treenaamaan esteettömästi ja ilman pelkoa saada vammoja suoritetun kurssin jälkeen.

Järjestely:
  • Treeni kerran viikossa 10 viikon ajan
  • Treenien välissä: kotiläksyt videotiedoston kautta sekä henkilökohtainen treeniohjelma
  • Fysioterapiatutkimus vapaaehtoisella ajankohdalla kurssin aikana

YourMama Eliitti

YourMama Eliitti on harjoitusryhmän äideille, jotka ovat suorittaneet 2.0-kurssi, mutta jotka haluavat edelleen harjoitella muiden äitien kanssa. Emme suunnitelleet tätä ryhmää alun perin, mutta sitä lisättiin äitien pyynnöstä!

Ota yhteyttä

Oletteko ryhmä äitejä, jotka toivovat kurssin asuinpaikallanne? Tai onko sinulla kysyttävää kursseistamme? Ota yhteyttä, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!

Paras investointi mitä voidaan tehdä itseensä äitinä! En olisi ikinä palautunut ja voinut alkaa treenata/liikkua toisen raskauden jälkeen, joka oli painajainen, jos en olisi osallistunut YourMamaan. Taitavamman, osaavamman ja inspiroivamman ohjaajan on vaikea löytää. Elin on paras!

Elin Nordling

Fysioterapeut, massör & trebarnsmamma

Trebarnsmamman Elin Nordling är utbildad fysioterpeut, massör samt personlig tränare och brinner för träning efter graviditet. Intresset startade föga förvånande då hon under studietiden fick sin första son och ville komma tillbaka till sitt forna jag.

Det som till en början var en fåfäng tanke växte till en insikt om hur utsatt kvinnokroppen är efter en graviditet. Förutom vanliga problem med inkontinens och magmuskeldelningar möter fysioterapeuten Elin såväl nya som mera erfarna mammor som har kvarstående problem med höft, rygg, nacke och axlar som en ”bonus” efter graviditet.

Att normalisera smärtproblematik och nedsatta kropssfunktioner efter graviditet är inte nödvändigt. Det allra mesta går att åtgärda med rätt sorts träning. Det gäller att börja med bäckenbottenträning, och bålträning och först i ett senare skede plocka in mera krävande träningsformer.

Att Elin vet vad hon pratar om bevisas av redan många nöjda kunder som tårögda konstaterat den enorma skillnaden i kroppshållning, ork, minskad smärta samt ökad muskelstyrka. Att Elin, efter tre graviditeter, själv har utvecklats till en duktig OCR-atlet är ett ytterligare bevis på att hon vet vad hon talar om.

Elin Nordling

Fysioterapeutti, hieroja & kolmen lasten äiti

Kolmen lasten äiti Elin Nordling on koulutettu fysioterapeutti, hieroja sekä henkilökohtainen valmentaja ja hänen intohimonsa on raskauden jälkeinen harjoittelua. Ei ole mikään yllätystä, että kiinnostus heräsi kun hän opiskeluaikana sai ensimmäisensä poikansa ja halusi päästää samaan kuntoon kuin ennen raskautta.

Se, mitä oli aluksi turhamainen ajattelu, kasvoi tietoisuudeksi siitä, miten haavoittuva naiskeho on raskauden jälkeen. Fysioterapeutti Elin tapaa sekä uusia että enemmän kokeneita äitejä, joilla on paitsi tavallisia ongelmia, kuten inkontinenssi ja vatsalihasten erkauma, myös jäljellä olevia ongelmia lonkassa, selässä, niskassa ja hartioissa ”bonuksena” raskauden jälkeen.

Kipuongelmien ja alennettujen kehotoimintojen normalisoituminen raskauden jälkeen ei ole tarpeellista. Suurin osa vaivoista on korjautettavissa oikeanlaisella harjoittelulla. Tulee aloittaa lantiopohjalihasten ja keskivartalon harjoittelulla ja vasta myöhemmässä vaiheessa lisätä haastavampia harjoittelumuotoja.

Jo monta tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kyynelsilmäisiä todenneet suuren eron ryhdissä, jaksamisessa, vähentyneessä kivussa sekä lisääntyneessä lihasvoimassa todistaa, että Elin tietää mistä hän puhuu. Myös se että Elin, kolmen raskauksien jälkeen, on itse kehittynyt taitavaksi esteratajuoksijaksi, on todisteen hänen osaamisestaan.