UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

Mentaalitreeni & valmennus

Mentaalivalmennuksen tarkoitus on luoda tasapainoa vaatimuksien ja kykyjen väliin – siitä jokainen voi hyötyä. Valmennuksen osa-alueisiin kuuluvat motivaatio, itseluottamus, keskittymiskyky, minäkuva, jännitteensäätö, jännityksen hallinta sekä stressin hallinta. Mentaalivalmennuksen tavoitteena on myös motivoida luovuuteen, innovatiiviseen ajatteluun, personallisuuden kehittymiseen ja omavastuullisuuteen.

YourCoach Mental träning och coaching Vörå 2

Kohderyhmät

Mentaalivalmennus toteutetaan pääasiassa henkilökohtaisina tapaamisina, joiden välissä henkilölle annetaan usein itsenäisiä tehtäviä. Ryhmätilaisuudet tai luennot ovat myös mahdollisia, mikäli tavoite on koko ryhmälle yhteinen.

Urheilijat

Urheilijoille mentaalivalmennuksen tarkoituksena on yleensä suorituksen optimointi. Työstämme silloin esimerkiksi keskittymistä, itseluottamusta, jännityksen hallintaa ja tavoitteita. Voimme keskustella sellaisistakin asioista, jotka pyörivät urheilun ympärillä. Suoriutuakseen hyvin henkilön tulee myös voida hyvin. Tapaamisten määrä riippuu urheilijan omista toiveista.

Yksityishenkilöt

mentaalivalmennus auttaa sinua rakentamaan vahvan henkisen toimintakyvyn, josta on apua arjen eri haasteissa. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi itseluottamuksen vahvistamista, stressinhallinnan oppimista tai tavoitteiden asettamista. Henkinen valmennus on tapa kehittää itseänsä, ja josta on hyötyä elämän kaikissa osa-alueissa.

Yritykset

Tarjoamme mentaalitreeniä ja valmennusta myös yrityksille ja organisaatioille. Palvelut voivat silloin olla sekä yksilöllisiä tapaamisia että ryhmän kehittämistä, luentoja ja workshoppeja. Käy mielellään lukemassa lisää palveluistamme valitsemalla kategoriat Organisaatiot ja esim. Organisaatiokonsultointi.

Ota yhteyttä

Anna Nordmyr on mentaalivalmentajamme ja hän on useamman kerran saanut hyvin positiivista palautetta hänen konkreettisesta toimintatavastaan – ja missä yksilö ja suoritus on valmennuksen ydin.

Jos haluat tietää lisää tai varata ajan, ota yhteyttä meihin. Työskentelemme myös ryhmien ja urheiluseurojen kanssa.

YourCoach organisaitonskonsultation Anna Nordmyr