UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

Työnohjaus

Työnohjaus tehdään yksilökohtaisesti tai ryhmässä. Tarvittaessa teemme tilanteen seulonnan, jonka tarkoituksena on saada selkeämpi kuva nykytilanteesta. Jokainen ohjausprosessi alkaa sinun / teidän tavoitteidenne asettamisesta. Tämän jälkeen työskentelemme määrätietoisesti ja sitoutuneesti auttaaksemme teitä eteenpäin. Autamme yksilöitä vahvistamaan heitä henkilöinä sekä ryhmänjäseninä. Työnohjaus toimii erinomaisesti, kun tavoite on kehittyä tai toimia ennaltaehkäisevästi.

YourCoach arbetshandledning Anna Nordmyr

Tavallisia kysymyksiä ja osa-alueita

Miten voimme auttaa sinua?

Ota mielellään yhteyttä meihin saadaksesi enemmän tietoa ja tarjouksen. Jos haluat viedä asiaa eteenpäin, teemme yhdessä suunnitelman siitä, miten voimme työstää juuri sinun tilannettasi.

Tiimissämme on Anna Nordmyr, koulutettu työnohjaaja ja organisaatiokonsultti sekä henkinen valmentaja, joka auttaa sinua näissä asioissa. Annan vahvuus on hänen konkreettinen toimintatapansa, jota hän käyttää asiakkaidensa kanssa – missä yksilö ja suoritus on asian ytimessä.

YourCoach organisaitonskonsultation Anna Nordmyr

Haluatko nähdä tuoreimmat uutiset ensimmäisenä?

Lähetämme uutiskirjeen noin kolme kertaa vuodessa, missä kerromme mm. uusista tykypäivä-konsepteista, uusista tutkimuksista työhyvinvointialassa sekä omista keissistä. Uutiskirje on työpaikoille suunnattu – tilaa sinäkin inspiroivat ja ajatusheräävät uutiset!