UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

PT-palvelut

Meiltä voit saada henkilökohtaisesti suunnitellun treeniohjelman ja henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua saavuttamaan uusia tasoja. Asiakkaihimme kuuluu sekä eliittikuntoilijoita, jotka haluavat suorittaa pitkän matkan hiihto- tai juoksukisoja, sekä aloittelijoita, jotka haluavat aloittaa treenaamisen, laihtua tai oppia voimaharjoittelemaan.

Palvelu vaihtelee asiakkaasta toiseen, sillä räätälöimme sen jokaisen tavoitteiden mukaan. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää tai keskustella mahdollisesta suunnitelmasta.

YourCoach Vörå PT-tjänster Jennifer Antell

Hinnasto

On myös mahdollista valita PT-palveluja pienissä 2-3 hengen ryhmissä, jakaakseen kustannukset. Tämä toimii kunhan henkilöillä on samankaltainen tausta ja/tai tavoite.

Systemaattisella, monipuolisella treenillä olen saavuttanut asetettuja tavoitteita, ja sellaista on aina hienoa. Jennifer on ollut todellinen inspiroija ja saanut minut testaamaan uusia asioita, joka on saanut minut löytämään aidon ilon treenaamiseen. Lisäksi treeni antaa minulla jaksamista stressaavassa arjessa. Suosittelen lämpimästi YourCoachin PT-palvelut.

Personal trainerit

YourCoach Jennifer Antell

Jennifer Antell

Erityisalueet:

Huippukuntoilijoita, jotka tähtäävät pitkän matkan kisoihin (hiihto, juoksu) tai haluavat harrastaa voimaharjoittelua, mutta myös tekniikkatreeniä aloittelijoille.

YourCoach Backman Carin

Carin Backman

Erityisalueet:

Asiakkaita, joilla on terveysperusteisiä tavoitteita, he jotka ovat menettäneet rutiininsa/ motivaationsa sekä asiakkaita, joilla on vaikea saada treeni mahtumaan elämän palapeliin.