UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

Organisaatiokonsultointi

Jos olet organisaation johtajana ymmärtänyt, että muutosprosessit vaativat paljon osaamista ryhmädynamiikasta ja ihmisten käyttäytymismalleista, teet aivan oikein ottamalla yhteyttä organisaatiokonsulttiin.

Organisaatiokonsultointi on työnohjaukseen verrattuna enemmän neuvonantamista ja useimmiten työskentelemme johtoryhmien, päälliköiden, ryhmien ja esimiehien kanssa. Tarjoamme kartoituksia, analysointia, neuvontaa ja seurantaa – täysin tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

YourCoach Organisationskonsultation Anna Nordmyr
Meillä on eritysosaamista seuraavissa alueissa:

Luennot ja workshopit

Workshop on menetelmä, jonka tarkoitus on aktivoida kaikki ryhmän jäsenet. Ajattelemme ja teemme yhdessä. Workshopit toimivat erinomaisesti, kun halutaan aloittaa uusi projekti, ratkaista ongelmia, ideoida uutta tai vain keskustella yhdessä toisten kanssa luovalla tavalla. Tarjoamme workshopeja mm. seuraavilla teemoilla:

  • Arvoja ja visioita
  • Yrityskulttuuri
  • Kommunikaatio
  • Strategioita
  • Johtaminen

Järjestely voi olla parista tunnista täyspäiväohjelmaan asti – ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Luennot toimivat informatiivisina tai inspiroivina tapahtumina. Pidämme mielellämme myös vuorovaikutteisia luentoja saadaksemme mukanaolijat vielä enemmän mukaan. Räätälöimme aina luentojemme sisällön asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meillä toki on valmis tarjonta aiheita, mikäli teillä on vaikeaa sanoittaa tarkasti, mitä toivotte. Muutama suosittu aihepiiri viime vuosilta:

  • Työnilo
  • Mitä voin tehdä, jotta meillä olisi asiat paremmin?
  • Konfliktien hallinta
  • Kommunikaatio – maailman vaikein ja helpoin aihe
  • Mitä on henkinen valmennus?

Ryhmien kehittäminen Habitudilla

YourCoach on lisensioitu Habitud-käyttäjä, joka on menetelmän luodakseen kestäviä ja menestyviä tiimejä. Voimme tarpeessa kartoittaa tiimin vahvuudet ja kehitysalueet, ja etenkin työskennellä niillä alueilla, missä on tarve/toive kehittyä. Menestyvien tiimien 8 periaatteet ovat Selkeät tavoitteet, Selkeät roolit, Osallistuvaa päätöksentekoa, Myönteistä palautetta, Psykologinen turvallisuus, Ristiriitojen ehkäisemistä, Autonomia sekä Yhteistyötä muiden ryhmien kanssa.

HR ja terveysstrategiat

Human Resources, HR, kattaa monta aluetta ja yksi niistä on henkilöstön hyvinvointi. Konsultteina voimme tukea teitä organisaation terveysstrategian luomisessa. Terveysstrategian tulisi sisältää tavoitteita, korjaussuunnitelman sekä seuranta esim. avainluvuilla (sekä terveydellisiä että taloudellisia).

Kiinnostuitteko?

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Varaamme mielellämme ilmaisen ensimmäisen keskusteluajan, jotta voimme käydä läpi tilannettanne ja miettiä, miten voimme organisaatiokonsultteina kehittää toimintaanne tai antaa tukea prosessissanne.

YourCoach organisaitonskonsultation Anna Nordmyr

Haluatko nähdä tuoreimmat uutiset ensimmäisenä?

Lähetämme uutiskirjeen noin kolme kertaa vuodessa, missä kerromme mm. uusista tykypäivä-konsepteista, uusista tutkimuksista työhyvinvointialassa sekä omista keissistä. Uutiskirje on työpaikoille suunnattu – tilaa sinäkin inspiroivat ja ajatusheräävät uutiset!