UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

Tietoa meistä

Yrityksen nimi kertoo mitä me olemme
Me valmennamme ihmisiä, Me valmennamme organisaatioita.

Hyvinvoinnin asiantuntijoita, jotka vahvistavat yrityksesi kilpailukykyä

YourCoach on perustettu vuonna 2009 Anna ja Johan Nordmyrin toimesta, tavoitteenaan auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Alussa keskityimme fyysiseen terveyteen, mutta samalla kun olemme kouluttaneet muita ja käyneet jatkokoulutuksia sekä laajentaneet tiimiämme, olemme myös laajentaneet palveluitamme. Tämä tekee YourCoachin kattavaksi palveluntarjoajaksi niin työhyvinvoinnissa kuin yksityishenkilöiden hyvinvointiasioissa. Tänä päivänä tiimiimme kuuluu myös Elin Nordling, Jennifer Antell, Carin Backman ja Paulina Lillkung. Nykyään työskentelemme tasapuolisesti fyysisen, psyykkisen ja psykososiaalisen hyvinvoinnin saralla.

Tehokas hyvinvointi antaa taloudellista tuottoa

Vuonna 2010 Anna ja Johan valmistuivat kauppatieteen maistereiksi. Anna tutki lopputyössään hyvinvoinnin merkitystä työpaikoilla, kun taas Johanin pääaineena oli rahoitus.

Iskulause tehokas hyvinvointi – tuottoisemmat yritykset on pysynyt mukana alusta tähän asti.

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii, kun Vöyrin kunta lähes puolitti lyhytaikaiset sairauslomansa hyvinvointiprojektimme aikana vuosina 2010–2012.

Hyvinvointi työ- ja yksityiselämässä

Meille on tärkeää, että ihmisillä on mahdollisuus voida hyvin sekä työ- että yksityiselämissään. Työnantajana tuemme siksi työntekijöitämme kehittymään niillä alueilla, jotka he kokevat intohimokseen, mutta kannustamme myös kokeilemaan uusia ideoita ja järjestelmiä. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat, jotta he voivat säädellä aikataulunsa omien tarpeidensa mukaan. Näillä arvoilla meillä on mielestämme hyviä mahdollisuuksia hyvään työhyvinvointiin.

Tämä on sellainen järjestely, joka sopii meille. Muille organisaatioille käytäntötapa voi olla erilainen. Voimme auttaa asiakkaamme laatimaan järjestelyn, joka sopii juuri heille.