UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

YourCoach case: Vörå Maskin & Traktor

YourCoach Case Vörå Maskin och traktor

Panostaminen hyvinvointiin on yleistymässä yrityksissä ja organisaatioissa – ja miksei olisi? Treenaamalla ja pitämällä hauskaa yhdessä vahvistetaan sekä fyysistä terveyttä että yhteenkuuluvuutta!

Vöyrin Kone ja Traktori on yritys, jonka kanssa olemme treenanneet useammassa jaksossa viime 10 vuoden aikana. Ohjelma on ollut vaihteleva, jotta treeni olisi monipuolinen samalla kuin osallistujat saavat kokeilla eri liikuntamuotoja. Osallistujien mielestä on tuntunut hyvältä liikkua ja he ovat myös todenneet, että se on selvästi helpompi tehdä kun liikunta on valmiiksi suunniteltu ja järjestetty. Selät ja niskat voivat paremmin kun liikkuu ja sen lisäksi on hauska tehdä asioita yhdessä työn ulkopuolella – erityisesti kun on ihmisiä mukana, jotka antavat itsestään se saa myös aikaan paljon naurua! 🙂

Vöyrin Kone ja Traktori ovat myös tehneet terveysprofiilien arviointeja muutama vuotta sitten, henkilökunnan hyvinvoinnin ja kuntotason kartoittamiseksi. Tämä suosittelemme uusille asiakkaille, helpottaakseen tulevien hyvinvointiohjelmien suunnitteleminen.