UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

YourCoach

Laadukasta työyvinvointia Pohjanmaalta

YourCoach tarjoaa fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin palveluja yksityishenkilöille ja organisaatioille. Kaikkea inspiroivista tyky-päivistä organisaatiokonsultointeihin ja työpaikkojen konfliktitilanteiden hallintaan saman katon alta!

Palvelumme

TYKY, TYHY ja tapahtumat!

Räätälöimme päivän organisaatiollesi sopivaksi, toiveidesi mukaan.

Työnohjaus

Yksilökohtaisesti tai ryhmissä yhdessä koulutetun ohjaajan kanssa.

Organisaatiokonsultointi

Johtaminen, tiimit henkilöstö- ja terveysstrategiat ovat osa-alueita, joita kehitämme yhdessä asiakkaamme kanssa.

Työhyvinvointi

Työpaikkojen hyvinvointiohjelmat, palvelusopimukset ja hankkeet keskeisten terveys- ja talousindikaattorien saavuttamiseksi.

Hieronta & fysioterapia

Tarjoamme klassista hierontaa, urheiluhierontaa, LPG-hoitoja, raskaushierontaa ja fysioterapiaa. Varaa se, mikä sopii sinulle!

Mentaalitreeni & valmennus

Yksityishenkilöille, työpaikoille ja urheilijoille. Esimerkiksi on kyse tasapainon luomisesta vaatimusten ja kykyjen, motivaation ja itseluottamuksen välille.

PT-palvelut

Henkilökohtainen harjoittelu ja harjoitusohjelmat niille, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan!

YourMama

Konsepti äideille, jotka haluavat rakentaa kehoaan sisältä ulospäin. Tarjoamme liikuntakursseja ja liikuntasovelluksen!

Tyky- ja tapahtumapaketit

Me YourCoachilla olemme kehittäneet ja laajentaneet päiväohjelmien tarjontaamme. Meiltä saat valmiit konseptit, mutta voimme myös räätälöidä sisällön organisaatiosi toiveiden mukaan.

YourCoach – erikoistunut HR-alaan

Olemme apunasi työyhteisöä, ryhmädynamiikkaa, yksilön tai ryhmän kehittämistä, sekä terveysstrategioita koskevissa kehitysprojekteissa. Autamme myös henkilökunnan hyvinvoinnin sekä potentiaalin ja suoriutumisen edistämisessä ja kehittämisessä. Olemme asiantuntijoita myös johtamisen, työnohjauksen ja konsultoinnin saralla. Hoidamme koko prosessin suunnittelemisesta suorittamiseen, tai vain osia projektista.

Ajankohtaista

Tutustu YourCoach-tiimiin!

Anna ja Johan Nordmyr perustivat YourCoach vuonna 2009, tavoitteena auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Tänä päivänä yritys koostuu kuudesta henkilöstä eri osaamisalueilla, mikä tekee YourCoachin kattavaksi palveluntarjoajaksi sekä työhyvinvoinnissa että hyvinvointiasioissa yksityishenkilöille.

Henkilökohtainen, inspiroiva ja maanläheinen palvelu ovat kolme ominaisuutta, jotka tekevät YourCoachin suosituksi yhteistyökumppaniksi.

Asiakkaamme