UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

TYKY, TYHY ja tapahtumat!

Hyvinvointipäiviä, tyky-päiviä, tyhy-päiviä, kick-offs… kyllä, meidän hauskoilla ja ikimuistoisilla järjestelyillä on monia eri nimiä. Niille kaikille yhteistä on, että olemme räätälöineet sisällön teidän tarpeiden ja toiveiden mukaan!

Erityisesti onnistuneita ovat ne päivät, joissa on punainen lanka tai tietty teema, joka näkyy koko ohjelmassa. Jos haluatte kokea jotain uutta tai etsitte ideoita ja inspiraatiota, olemme tässä ottaneet esiin 8 eri konseptia ehdotuksina siitä, mitä voimme tehdä yhdessä.

YourCoach Tyky tyhy dagar

Konseptimme

Otamme tapahtumasta mielellämme kokonaisvastuun eli hoidamme ohjelman, varaamme tilat, hoidamme tarjoilut jne., mutta voimme myös ottaa vastuun vain osasta päivästänne, mikäli haluatte mieluummin niin. Meillä ei ole omia tiloja, vaan teemme yhteistyötä useampien paikkojen kanssa eri puolilla Pohjanmaata. Joskus käytämme myös asiakkaan omia tiloja.

Räätälöi oma hyvinvointipäiväsi

Amazing Race - YourCoach versio

Moniottelu

Suurmestari - YourCoach edition

Rentouttava päivä

Kiinnostuitko?

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Yllä mainittujen konseptien lisäksi paljon muutakin on mahdollista – kaikki budjettiversioista luksuspaketteihin ulkomailla – kysymys on vain mitä haluatte ja mitkä tarpeenne ovat?

Palkkasimme YourCoach järjestämään TYHY-päivämme ja he suunnittelivat ohjelman, joka oli juuri mitä toivoimme. Tunnussanat olivat yhteistyö ja ongelmanratkaisu. Iltapäivällä jaettiin porukka joukkueisiin ja saimme ryhmissä ratkaista sekä fyysisiä että henkisiä tehtäviä yhdessä. Tästä henkilökunta todellakin arvosi – oli jotain kaikille. Suuret kiitokset YourCoachille ja tytöille, jotka haastoivat meitä eri tehtävillä – we had a blast!

Haluatko nähdä tuoreimmat uutiset ensimmäisenä?

Lähetämme uutiskirjeen noin kolme kertaa vuodessa, missä kerromme mm. uusista tykypäivä-konsepteista, uusista tutkimuksista työhyvinvointialassa sekä omista keissistä. Uutiskirje on työpaikoille suunnattu – tilaa sinäkin inspiroivat ja ajatusheräävät uutiset!