UUDET KOTISIVUT JULKAISTU ja NYT MYÖS APPI!

Työhyvinvointi

YourCoach työpaikalla yhdistetään johonkin positiiviseen ja motivoivaan! Tällä tavalla haluamme asiakkaidemme tuntevan, kun teemme yhteistyötä pidemmän ajan.

Yhdessä asiakkaan kanssa käymme läpi tavoitteita ja aloitamme tämän jälkeen pitkäjänteisen hyvinvointiohjelman. Osa asiakkaista haluaa esimerkiksi vahvistaa yhteenkuuluvuutta, viihtyvyyttä ja keksiä asioita, joita he voivat tehdä yhdessä. Osa haluaa ratkaista selkeitä ongelmia ja haasteita työilmapiiriin tai -terveyteen liittyen. … Joskus asetamme myös terveydellisiä ja taloudellisia avainlukuja, joita seuraamme nähdäksemme, mikäli ohjelma tai projekti tuo tuloksia.

YourCoach Friskvårdsprogram Anna Nordmyr och Jenny Julin

Miten yhteistyö toimii?

Kun teemme läheisempää yhteistyötä asiakkaan kanssa olemme osana organisaatiota, vaikka olemmekin samalla ulkoinen ja neutraali osapuoli.

Tämän ansiosta pääsemme lähelle sekä työntekijöitä että johtoa. Kun tiedämme, mitä työpaikalla ajatellaan ja mitä siellä tapahtuu, voimme helpommin keskittyä tarvittaviin aiheisiin. Jotta joustavuus toimii, työskentelemme palvelusopimuksen mukaan. Kun meillä on sovitut kehykset, suoritamme hyvinvointipalvelua asiakkaallemme mahdollisimman hyödyllisellä tavalla.

Tässä on lista, mitä ohjelmaan esimerkiksi kuuluu:

Kiinnostuitko?

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

On olemassa yhtä monta eri järjestelyä tälle kuin on olemassa organisaatioita. Varaa tapaaminen, niin voimme keskustella miten voisimme tehdä yhteistyötä – suunnittelutapaaminen ja tarjous ovat ilmaiset.

Yhteistyömme YourCoachin kanssa on ollut esimerkillinen yhdistelmä tiedonvaihdosta, innovatiivista ajattelua ja molemminpuolista kunnioitusta. Odotamme innolla yhteistyömme jatkumista!

Haluatko nähdä tuoreimmat uutiset ensimmäisenä?

Lähetämme uutiskirjeen noin kolme kertaa vuodessa, missä kerromme mm. uusista tykypäivä-konsepteista, uusista tutkimuksista työhyvinvointialassa sekä omista keissistä. Uutiskirje on työpaikoille suunnattu – tilaa sinäkin inspiroivat ja ajatusheräävät uutiset!