NU HAR VI LANSERAT VÅR FÖRSTA APP!

TYKY, TYHY och Events!

Må bra dagar, tyky-dagar, tyhy-dagar, Kick-offs.. ja, våra roliga och minnesvärda upplägg har många olika namn. Det gemensamma med alla dessa är att vi skräddarsyr innehållet enligt era behov och önskemål!

Speciellt lyckade är de dagar som har en röd tråd eller ett visst tema som genomsyrar programmet. Om ni vill uppleva något nytt eller söker efter idéer och inspiration så har vi här tagit fram 8 olika koncept som förslag på vad vi kan hitta på tillsammans.

YourCoach Tyky tyhy dagar

Våra koncept

Vi har gärna helhetsansvar, dvs vi sköter program, bokar utrymmen, fixar servering m.m. Men vi tar också på oss punktinsatser eller delar av er dag ifall ni hellre vill det. Vi har inga egna utrymmen, men använder oss av flertalet ställen i olika delar av Österbotten tack vare samarbetspartners. Ibland använder vi oss också av kundens egna utrymmen.

City Mission

The Daredevil

Skräddarsy din egen må-bra-dag

Amazing Race - YourCoach version

Mångkampen

Bäst i test - YourCoach edition

En avslappnad dag

Blev du intresserad?

Tveka då inte med att kontakta oss, vi besvarar gärna era frågor.

Förutom ovanstående koncept så finns det också möjlighet till mycket mer – allt från budgetvarianter till lyxpaket utomlands – frågan är bara vad vill ni och vad är era behov?

Vi anlitade YourCoach för vår TYHY-dag och de plockade ihop ett program som var mitt-i-prick. Ledorden var samarbete och problemlösning. Under eftermiddagen delades vi in i olika lag där vi tillsammans fick lösa både fysiska och psykiska uppgifter, vilket var något som personalen verkligen uppskattade - det fanns något för alla. Stort tack till YourCoach och till tjejerna som utmanade oss med olika klurigheter - we had a blast!

Vill du ta del av senaste nyheter?

Vi ger ut ett nyhetsbrev ungefär tre gånger per år, där vi bl.a. berättar om nya tykydags-koncept, om ny forskning inom arbetsvälbefinnande och om våra egna case. Nyhetsbreven är riktade till arbetsplatser – Beställ de inspirerande och tankeväckande mailen du också!