OM OSS


YourCoach grundandes 2009 av makarna Anna och Johan Nordmyr, med ambitionen att hjälpa människor att må bra. Åren har gått och idag har YourCoach, med sina fem anställda, utvecklat företaget till heltäckande tjänsteleverantörer inom såväl arbetsvälmående som välmående för privatpersoner. Idag finns också TwoSisters Consultation by YourCoach under samma tak, som erbjuder tjänster inom socialt- och mentalt välmående på arbetsplatser. Också det resultatstarka och omtyckta mammakonceptet YourMama är en avdelning inom företagets tjänster för privatpersoner.

YourCoach värderar människan som en helhet av fysiskt, mentalt och socialt välmående och strävar efter att varje kund skall känna sig väl bemött som en hel människa. Personlig och jordnära service samt varmt bemötande är en av grundpelarna i det som gör YourCoach till en omtyckt serviceleverantör.

YourCoach visionerar om att vara ledande tjänsteleverantör, vad gäller kvalitet och resultat, för arbetsvälmående i Finland.

JOHAN NORDMYR


Johan är en noggrann sifferman som långt sköter om administrationen i företaget. Johan är i grunden utbildad ekonomie magister och har därefter byggt på med flertalet utbildningar inom välmående. Som exempel kan nämna yrkestränarexamen, personlig tränare och mental tränare. Med en friidrottskarriär i bagaget vet Johan att det inte finns några genvägar för att nå resultat och med sin lugna personlighet arbetar han metodiskt för att hjälpa kunderna nå dit de vill.

Privat är Johan pappa till en ängel och tre barn och njuter av att spendera tid med familjen och på gården i Vörå. Stora intressen är också idrott, företagande och business.

ANNA NORDMYR


Anna är en engagerad människoälskare som ser lösningar i alla situationer. Anna är, liksom maken Johan, ekonomie magister i grunden och har byggt på med en lång rad utbildningar inom välmående sedan företaget grundades. Förutom utbildningar inom träning är Anna mentaltränare, arbetshandledare och organisationskonsult. Anna är en rak och ärlig person som engagerar sig i varje kund som om de vore hennes enda. Få är de personer som kan undgå att smittas av Annas positiva energi. Hennes många medaljer från finska mästerskap i löpning vittnar om resultatinriktat och målinriktat arbete.

Privat är Anna mamma till en ängel och tre barn och njuter av att motionera och testa nya maträtter. 

JENNY JULIN


Jenny är i huvudsak arbetshandledare och organisationskonsult, men engagerar sig också i kostfrågor. Grunden som magister inom specialpedagogik och diplomerad kostrådgivare hjälper Jenny att möta behoven hos varje enskild individ. Jenny njuter av utmaningar där hon blir tvungen att utvidga sin kompetens för att göra ett bra arbete. Att göra ett bra arbete där kundens bästa är i fokus är en hederssak för henne.

Privat är Jenny mamma till tre söner och tankar energi i naturen och i löpspåret. I övrigt älskar hon god mat och trivs med att arbeta med kroppen.

ELIN NORDLING


Elin är företagets fysioterapeut som också är utbildad personlig tränare och massör. Elin som också hon har erfarenhet från idrottsvärlden, brinner för att hjälpa varje individ att bibehålla och återfå kroppens funktioner. Elin, som också är grundare till YourMama, tävlar själv aktivt i hinderbanelopp och strävar efter att testa sina gränser där.

Privat älskar Elin att träna hårt och spendera tid med familjen. Elin har tre söner och bor ute på landet.

Arbetsplatser

Privatpersoner

Kontakt

050 3408398

info@yourcoach.fi

Rejpeltvägen 2
66600 Vörå
Finland

Företaget

YourCoach grundandes 2009 av makarna Anna och Johan Nordmyr, med ambitionen att hjälpa människor att må bra. Åren har gått och idag har YourCoach, med sina fem anställda, utvecklat företaget till heltäckande tjänsteleverantörer inom såväl arbetsvälmående som välmående för privatpersoner. 

Företaget

YourCoach grundandes 2009 av makarna Anna och Johan Nordmyr, med ambitionen att hjälpa människor att må bra. Åren har gått och idag har YourCoach, med sina fem anställda, utvecklat företaget till heltäckande tjänsteleverantörer inom såväl arbetsvälmående som välmående för privatpersoner. 

Arbetsplatser

Privatpersoner

Kontakt

050 3408398

info@yourcoach.fi

Rejpeltvägen 2
66600 Vörå
Finland