NU HAR VI LANSERAT VÅR FÖRSTA APP!

PT-tjänster

Dags att fokusera på DIN träning nu? Hos oss kan du få ett personligt anpassat träningsprogram och en personlig tränare som hjälper dig nå nya nivåer. Bland våra kunder finns såväl elitmotionärer som vill skida eller löpa långlopp, som nybörjare som vill komma i gång med träning, gå ner i vikt eller lära sig styrketräna.

Upplägget kan variera från kund till kund, så om du är intresserad av att veta mera och fundera på ett upplägg för just dig så är du välkommen att ta kontakt med oss.

YourCoach Vörå PT-tjänster Jennifer Antell

Våra priser

Det är också möjligt att ta PT-tjänster i små grupper på 2-3 pers, för att dela på kostnaden. Detta fungerar så länge gruppen har liknande bakgrund och/eller målsättning.

Genom systematisk, mångsidig träning har jag uppnått uppställda målsättningar, sånt är alltid fint. Jennifer har varit en genuin inspiratör och fått mig att våga testa på nya saker som gjort att jag hittat genuin glädje i träningen. Dessutom ger träningen mig ork i vardagsstressen. Jag rekommenderar varmt YourCoach:s PT-tjänster.

Våra personlig tränare

YourCoach Jennifer Antell

Jennifer Antell

Specialintressen:

Elitmotionärer såväl gällande långlopp (skidåkning, löpning) och styrketräning, men även teknikträning för nybörjare.

YourCoach Backman Carin

Carin Backman

Specialintressen:

Kunder med hälsobaserade mål, de som tappat rutin/motivation och kunder som har svårt att få in träningen i livspusslet.