NU HAR VI LANSERAT VÅR FÖRSTA APP!

YourMama

Mammaträning efter graviditet

Med egna erfarenheter vet vi hur mammakroppen känns efter graviditet, därför fanns verkligen ett genuint intresse hos Elin och Anna att ta fram detta koncept för några år sedan. Vi saknade ett upplägg som omfattande både en personlig/individuell del och en gruppträningsdel med likasinnade – därför presenterar vi stolt vårt framtagna koncept YourMama för mammor som vill bygga upp kroppen inifrån ut!

Våra kurser

Våra fysiska kurser (grundkursen och YourMama 2.0) ordnas i Österbotten. När en ny kurs kör i gång finns info om den på vår hemsida under Aktuellt samt i våra sociala medier kanaler. Våra hybridkurser, som är en blandning av fysisk träff och på distans via vår app och mailkontakt med Elin, kan startas när som helst – du är välkommen att ta kontakt för anmälning eller mer information.

YourMama hybrid

YourMama hyrbrid innehåller tre olika paket för att alla ska kunna hitta det koncept som passar ens egna målsättningar och plånbok. Utöver de olika paketen finns även möjlighet att skräddarsy sitt eget YourMama paket. Mer information om de olika paketen hittar du i PDF:en nedan.

YourMama grundkurs

(Max 8 deltagare/grupp)

YourMama riktar sig till mammor som fött barn det senaste året eller som fött barn tidigare men inte kommit igång.

 
Upplägg:
  • Föreläsning och introduktion
  • Individuell fysioterapiundersökning (kontrollerar eventuell magmuskeldelning, hållning, anatomiska avvikelser samt diskuterar övrig problematik)
  • Träning 1ggr/vecka i 10 veckor.
  •  Mellan träningarna: Hemläxa via videofil samt eget träningsprogram
  • Individuell fysioterapiundersökning för att klargöra framsteg och behov av fortsatt träning.

YourMama 2.0

(Max 8 deltagare/grupp)

YourMama 2.0 riktar sig till kvinnor som genomfört YourMama grundkursen eller som fött barn för en längre tid sedan. Om grundkursen inte är genomgången bör du genomföra en fysioterapiundersökning med Elin för att kontrollera om du är redo för YourMama 2.0.

I YourMama 2.0 utvecklas träningen och målet är att du skall kunna träna obehindrat och utan rädsla för skador efter genomförd kurs.

 

Upplägg:
  • Träning 10 veckor 1ggr/vecka.
  • Mellan träningarna: läxor via videofil samt personligt träningsprogram.
  • Fysioterapiundersökning vid valfri tidpunkt under kursens gång.

YourMama Elit

YourMama Elit är en träningsgrupp med mammor som gått 2.0-kursen men som fortfarande vill träna med andra mammor. Denna grupp var inget vi hade planerat ursprungligen men lades in efter mammornas önskemål!

Kontakta oss

Är ni en grupp mammor som önskar en kurs på er hemort? Eller funderar du över något gällande våra kurser? Ta kontakt så svarar vi på alla frågor!

Bästa investeringen en mamma kan göra i sig själv! Skulle aldrig ha återhämtat mig och kunnat börja träna/motionera efter andra mardrömsgraviditeten om det inte varit för YourMama. En duktigare, kunnigare och mer inspirerande instruktör får man leta efter. Elin är bäst!

Elin Nordling

Fysioterapeut, massör & trebarnsmamma

Trebarnsmamman Elin Nordling är utbildad fysioterpeut, massör samt personlig tränare och brinner för träning efter graviditet. Intresset startade föga förvånande då hon under studietiden fick sin första son och ville komma tillbaka till sitt forna jag.

Det som till en början var en fåfäng tanke växte till en insikt om hur utsatt kvinnokroppen är efter en graviditet. Förutom vanliga problem med inkontinens och magmuskeldelningar möter fysioterapeuten Elin såväl nya som mera erfarna mammor som har kvarstående problem med höft, rygg, nacke och axlar som en ”bonus” efter graviditet.

Att normalisera smärtproblematik och nedsatta kropssfunktioner efter graviditet är inte nödvändigt. Det allra mesta går att åtgärda med rätt sorts träning. Det gäller att börja med bäckenbottenträning, och bålträning och först i ett senare skede plocka in mera krävande träningsformer.

Att Elin vet vad hon pratar om bevisas av redan många nöjda kunder som tårögda konstaterat den enorma skillnaden i kroppshållning, ork, minskad smärta samt ökad muskelstyrka. Att Elin, efter tre graviditeter, själv har utvecklats till en duktig OCR-atlet är ett ytterligare bevis på att hon vet vad hon talar om.