NU HAR VI LANSERAT VÅR FÖRSTA APP!

Våren 2024: Två nya YourMama grundkurser startar!

I januari startade vi i gång en grupp i Vörå. Nu får Korsholm och Nykarleby också chansen att delta i detta omtyckta upplägg för kvinnor som vill stärka kroppen efter förlossning. Kursen består av en föreläsning, ett inledande individuellt fysioterapibesök, tio gruppträningstillfällen, hemmaträningsövningar samt ett uppföljande fysioterapibesök. Goda resultat garanteras! Hör t.ex. Maddes historia här i denna film (länkat till fb).

De individuella fysioterapibesöken sker på vår mottagning i Vörå, men föreläsningen och alla grupptillfällen sker i Korsholm/Nykarleby. Klockslaget är denna gång valt till förmiddagar kl.09:30, så möjligt att närvara har alla daglediga (vårdlediga och skiftesarbetare), och man kan bra ta med sig sitt barn på träningen 🙂

Vi tänkte köra tisdagar i Korsholm (Smedsby) med start 26.3 och i Nykarleby (Stjärnhallen) på onsdagar med start 27.3. Mer info och anmälan riktas till Elin Nordling: elin@yourcoach.fi eller 041 317 6233. Anmälan stängs 22.3 – först till kvarn, då det är begränsat antal platser för att bibehålla hög kvalitet.

Pris: 325 €, kan också betalas med e-passi och smartum. Om du dessutom anmäler dig till kursen senast 15.3 kommer du att få tillgång till vår nya YourMama-App till -50%, mer info på kursstarten!